Овој дел од телото ги возбудува жените повеќе од предигра!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Научниците од Универзитетот во Мичиген откриле кој дел од телото, ги возбудува жените повеќе од предигра.

Станува збор за зглобовите. Имено, научниците откриле дека стимулирање со зглобовите може да го зголеми либидото кај жената и создава чувство на лесно, но возбудливо пецкање.

Ке се продолжи со истражување за да се уверат дали навистина ова може да помогне за зголемување на либидото.

Освен тоа научниците сфатиле дека оваа метода го подобрува сексуално чувство кај жените кои патат од инконтиненција.