Авто мото

Овие автомобили остануваат најчесто кај истиот сопственик!

15 години е период во кој секој возач би променил два или повеќе автомобили, но кога се во прашање овие автомобили верноста е многу голема.

Според најновите истражување кои ги спроведи iSeeCars, сомнеж нема, сопствениците на Тојота најчесто ги возат истите авомобили со години. Во првите 10 возила најретко сопствениците освен на Тојота се менуваат и на Хонда.

Истражувањето опфатило преку 650.000 автомобили произведни од 1981 до 2002 година.

Погледнете ја фотографијата во продолжение:

To Top