Живот

Ова се трите најлоши реченици кои може да ги изговорите за време на сексот!

Од првиот пат до првата брачна ноќ сексот е еден од најважните фактори на секоја љубовна врска.

Секогаш е можно да го подобрите, но и многу полесно да го упропастите и тоа само со некоја погрешна реченица. Њу пост направи истражување и ни ги претстави резултатите.

Најлошо од се е да изговорите погрешно име, вели истражувањето. Освен што го прекинува сексот, во таа ситуација често доаѓа до прекин на врската.

Втората ужасна реченица е „не го можам јас тоа“ и тоа дефинитвно ја убива страста и желбата за понатаму.

На трето место е реченицата „ајде успори“, особено кога се приближувате до врвот. Не го зборувајте тоа.

Најлошо прашање поставено за време на секс е „Дали некогаш ова го правевте со поранешниот партнер?“. Едноставно премолчете.

To Top