Ова се осумте карактеристики според мажите кои ја прават жената неодолива во креветот?!


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Веќе знаеме дека самодовербата е магнет за мажите, но што уште жените ги прави неодоливи?

Не влегуваме во детали што сакаат одредени мажи. Постојат општи карактеристики на жените кои се магични за сите мажи.

Одредени жени се едноставно сексуални магнети.

Кои карактеристики ги прават жените неодоливи во креветот:

1. Ентузијазмот – ова е клучно, се чувствувате удобно во својата кожа, расположени сте за секс и не се плашите да кажете што сакате.

2. Хемија – не е се во изгледот, туку во пристапот со чија помош жената може да допре до машкиот мозок.

3. Желбата – покажете желба, момците сакаат да бидат посакувани, исто како и жените.

4. Милување – нагласете дека ви се допаѓа неговото тело и дека не можете да ги тргнете рацете од него.

5. Отвореност – престанете да ја одбивате каубојската поза, покажете му дека со вас може да има се.

6. Без осудување – дури и да не сте отворени за истражување, не ги осудувајте неговите идеи, внимателно сослушајте ги.

7. Креативност – запаметете кои се неговите омилени ситуации во креветот и изненадете го на креативен начин.

8. Самодоверба – само кога сте самоуверени во врска со својот изглед можете да имате одличен секс.