Ова се гестови кои ќе го привлечат секој маж

Ова се гестови кои ќе го привлечат секој маж

Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Сакате некому да оставите посебен впечаток. Не мора да играте стриптиз покер…

Контакт со очи

Гледате над него и тој ќе сфати дека сте го забележале, додека долгиот поглед открива дека сте подготвени да одите чекор понатаму. Голем број студии открија дека жената лесно може да заведе маж со долг, продорен поглед.

Допрете ја сопствената облека

Поправете го или порамнете го шевот на здолништето – сигурно ќе му го привлече вниманието, нема да изгледа вулгарно, а вие ќе изгледате женствено. Плус, тој ќе мисли дека сте малку нервозни околу него, што може да биде само плус.

Бидете видливи

Ако седите во аголот, нема да ве вознемируваат многу луѓе. Кога стоите, изгледате посамоуверено. Сите обрнуваме внимание на оние што ги гледаме, нели?

Не прекрстувајте ги нозете

Ако ги прекрстувате нозете до колената или глуждовите или имате навика да комуницирате со скрстени раце, ја испраќате пораката: „Останете настрана, не ме интересира.“ Кога зборувате, секогаш наведнете се малку напред и држете ги рацете од вашето тело. Отворениот став и кажува на другата страна дека сте пристапни. Затоа, малку самодоверба и правилен говор на телото и тоа е тоа.