Ова го има само во Индија


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Група индиски студенти завршија на асфалтот откако автобусот со кој се возеа (поточно, НА кој се возеа) ненадејно и закочи. Студентите го прославувале Денот на автобусите, во индискиот град Ченај. Вкупно 30 студенти со здобиле со полеасни повреди.