Видео

Одмрзнување на ветробранско стакло на руски начин (видео)

Рускиот машиновозач Алексеј Давидов со колегите, на 10 декември, патувале на линијата која врви покрај Норилск во Русија, кога температурата надвор се спуштила на – 30 степени Целзиусови.

Нивната стара локомотива нема електрично греење поради што се заледила шофершајбната. Луцидниот машиновозач се снашол и со запалена крпа ја одмрзнувал шофершајбната за време на патувањето.

Advertisements
To Top