„Од Вардара па до Триглава“ – шестминутна епска „реклама“ за Југославија (снимка)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Промотивно видео за дел од убавините и најзначајните места во времето на бивша Југославија.