Вебкафе

Од најсреќен ден – пекол: Стравичната експлозија во Бејрут невеста ја доживеа додека правеше свадбена фото-сесија (снимка)

Либан вчера и денес ги живее веројатно најпеколните моменти во неговата историја. Со секоја наредна минута стигнуваат морничавите видеа кои говорат за катастрофата која го потресе целиот свет.

На едно од тие видеа се гледа и како несреќата и го направи пекол најубавиот ден на една невеста.

Имено на снимката се гледа како додека млада невеста се фотографира со бидермаер во рацете буквално и одлетува и се сѐ тресе зад неа.

To Top