„Од гол в гол“ во футсал – вака изгледа тоа


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Србите уште не се соземени од сензацијата која фудбалската репрезентација ја направија среде Лисабон, а веќе се пласираа и на Европско во футсал откако ја совладаа Белорусија. Голманот изведе лудорија од гол на гол и го остави коментаторот без текст.