Славни

Облините од оваа балерина се опасни за машкото здравје

Роса Акоста е родена на 30 април, 1984 година, во Доминиканската Репулбика и се занимава со моделинг.

Бидејќи е прилично талентирана, се занимава и со фотомоделинг, фитнес и танц. А најмногу го сака балетот, со кој активно се занимава од својата четврта година.

To Top