Актуелно

Нови 4 степени по Рихтер го стресоа Охрид

Нов посилен земјотрес ги вознемири Охриѓани 11:12 часот денес.

Според сајтот на Европската мрежа, земјотресот бил со јачина од 4 степени.

Охриѓани во последните две недели се постојано под стрес од земјотресите кои го тресат целото охридско подрачје и посилни потреси се јавуваат по неколку пати во денот. Засега од земјотресите е причинета само помала материјална штета.

Advertisements
To Top