Нова техника која ќе ве возбуди: Кинеска деветка, за заедничко сексуално задоволство!


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Колку и да сме иновативни по прашање на сексот, некогаш просто остануваме без идеја и приморани сме да се вратиме на старите и досадни пози и техни во сексот.

Не е лесно постојано да се открива нешто ново, да учите нови пози и смислувате нови начини да произведете задоволство, но овојпат имаме совршена техника за вас која двајцата ќе ве доведе до лудило.

Станува збор за техника на кинеска деветка која се состои од серија плитки и длабоки пенетрации на пенисот и вагината. Плиткиот продор подразбира внесување на пенисот во една третина од вагината, додека длабокиот значи внесување на пенисот до крајот. Се изведуваат пет до шест серии на два начини.

Првиот начин

Според првиот систем, мажит со пенисот оди во круг од девет плитки и една длабока пенетрација. Десет кругови претставуваат една серија, а вие треба да направите барем пет за жената да чувствува посебно задоволство и да доживее страствен оргазам.

Вториот начин

Вториот начин на кој можете да ја спроведете кинеската деветка се состои од 9 плитки и еден длабок продор, по што продолжувате на следниот начин – 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8 и 1:9. Овој систем повторувајте го пет до шест пати.

Техникатѕа се изведува така што со умот и телото потполно сте опуштени. Некои кругови некои серии можете да ги повторите неколку пати, а можете да се одлучите и само на длабоко продирање, на пр. во случај кога партнерката добива вагинални контракции, непосредно пред оргазмот.

И запаметете. Важно е да бидете спонтани, нежни, а сексуалното уживање зголемето го кружно мешање или ритмички помрдднувања на боковите бо круг во двете насоки наизменично.