Нов „пациент“: Влезе со автомобил на скопскиот плоштад и се поклонуваше и крстеше пред Цар Самоил


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Без коментар. Не знаеме што им е и како им доаѓа вака на луѓево.