Никој веќе нема да биде Рене: Последен поздрав на Ивет од својот „воен љубовник“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Актерката Вики Мишел, ја толкуваше улогата на љубовницата на Рене, Инет, па напишала тажна порака на социјалните мрежи во чест на својот починат колега. 

„Толку се тажни вестите за смртта на Гордон Кеј, феноменален актер и вистински професионалец, којшто го сакаше светот. Никогаш никој повеќе нема да биде Рене“, напишала актерката.