Неверојатно: Фудбалер ги нападна противниците со остар предмет! (видео)

Гладачите на мечот од втората турска лига помеѓу Амед СК и Сакарјаспор беа сведоци на апсурдни сцени.

Еден фудбалер влезе на терен со остар предмет во раката и почна да ги напаѓа противничките фудбалери, така што му нанесе повреди на рацете и вратот на тројца фудбалери.

Името на фудбалерот е Мансур Чалар, а на соцјалните мрежи се појавија информации дека имал психички проблеми.