Нема повеќе дилеми: Еве одговор на вечното прашање, што се случува со поставен камен на пруга?! (ВИДЕО)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Едно од т.н. вечни прашања е што ќе се случи со камен кога би го поставиле на железничка пруга?

Одговорот следува во следното видео во продолжение, погледнете: