Видео

Нема играчка со Дагестанците: Погледнете како јадеа ќотек Ирците во Лас Вегас

Не само што нивниот миленик Конор МекГрегор квалитетно си го однесе во кафезот од дагестанскиот „фајтер“ Кабиб Нурмагомедов, туку и дел од неговите обожаватели си го окркаа од дагестанските навивачи во Лас Вегас.

Ирците ја претераа со провоцирањето и навредите упатени кон Дагенстанците на еден штанд за храна во арената во Лас Вегас, после мечот меѓу МекГрегор и Нурмагомедов. Дагестанците првин беа спокојни и мирни, но потоа нервите им попуштија и јако се размаваа, постилајќи ги Ирците на земја.

Advertisements
To Top