НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА: Еве како порталите „ловат“ кликови и посети


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


За сите кои не знаат што е CLICKBAIT и како функционира – „Да ти нацртам“ со ново појаснувачко видео после кое ќе ви стане јасно за што и како се работи.