Некому му е полесно, а некому… Еве колку сантиметри можат да влезат во вагината на жената

Кога мажите ќе дознаат колку всушност е длабок половиот орган на нивната избраничка, ќе им олесни.

Момци, доколку таму доле ви недостасува некој сантиметар, не се грижете. Ова е ултимативен доказ дека големината на пенисот не е важна за одличен секс.

Интересно е што должината на просечниот полов орган кај мажите е поголема од просечната длабочината на вагината.

Истражувачите, Вилијам Мастерс и Вирџинија Џонсон први успеаја да ја одредан вистинската длабочина на вагината уште од 1966. година. На примерок од стотина жени кои пред тоа не раѓале, утврдија дека просечната длабочина изнесува 7-8 сантиметри во моментите на „мирување“.

Но, кога девојката е запалена, длабочината станува поголема и изнесува 11-12 сантиметри.

Така што момци, доколку спаѓате во групата на просечно надарени, тоа ваш и натаму не ве спречува да ја задоволите вашата избраничка.