Некој „гледа“ на кафе, некој на женско газе (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


За разлика од разните астролози, составувачи на натални карти, „гледачи“ на кафе и слични предвидувачи на иднината, типов тврди дека истата може да ја предвиди „гледајќи“ на женски задник (и тоа жешко, секси газе). Погледнете ја неговата техника на „прорекување“ која си има и име како дефинирана дисциплина – рампологија (rumpology).