Нејмар и другите фудбалски „глумци“ треба да се засрамат од овие нивни колешки (видео)


Германија пред елиминација!? - 8 ден ↓↓↓Додека фудбалскиве ѕвезди од машкиот фудбал се нежни како кокичиња и паѓаат и се акаат од земја ако само поминеш покрај нив, а не да ги удриш, нивните колешки, спортистки, од светот на женскиот рагби се малку поиздржливи. Море, малку повеќе.