„Нечиста крв“ – истражувачка сторија на ИРЛ за контроверзните третмани на пациенти во приватната клиника „Жан Митрев“ (видео)


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Истражувањето го следи патот и методологијата на функционирање на еден од најскапо платените доктори во државата. Дали методот на хемофилтрација кој во клиниката на Жан Митрев се наплаќал од три до пет илјади евра бил одобрен за Ковид лекување и други контраверзни теми поврзани со сопственикот на клиниката можете да ги проследите во најновото истражување на ИРЛ.