Не задевај елен „алфа-мажјак“ кога е со срни – овенот го научи тоа на потешкиот начин


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Мислеше дека нема споредба меѓу јачината на неговите рогови и глава и оние на еленот, но овенот изгледа ја превиде должината на еленските рогови. А и агресивноста во вакви ситуации.