Не се ни погледнаа: Белучи и Касел се сретнаа во Венеција – студени еден кон друг

Бившиот славен холивудски пар Моника Белучи и Винсент Касел се сретнаа во Венеција, во рамки на проекцијата на новата верзија од филмот „Неповратно“ од 2002 година, во која тогаш тие двајца глумеа заедно.

Белучи облечена во црвен елегантен фустан, беше вистинска ѕвезда и атракција на црвениот тепих во Венеција.

Касел, исто така, се појави на црвениот килим и се ракуваше со поранешната сопруга. Моника, притоа се насмевнуваше, но цело време гледаше директно кон фотографите.

Моника и Винсент 14 години беа во брак, од 1999 до 2013 година, и имаат две ќерки – Дева и Леони.

52-годишниот Касел во Венеција дојде со својата сегашна сопруга, 23 години помладата Тина Кунаки.