НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: Деспасито на охридски начин!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На бранот на Деспасито хистеријата се качи и популарниот охридски актер и стенд ап комичар Никола Тодороски со негова преработка која ја ставаме со назнака „задолжително“. Бујрум охридското Деспасито: