Не ја заборавајте позата „Нирвана“: Гарантира блискост и длабока пентрација!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ако вечерва сакате да го доживеете најстраствениот и најблискиот секс со својот партнер, можеби би требало да ја испробате позата „Нирвана“ од Камасутра. Иако оваа поза ви е веќе испробана, не е лошто да се сетите, затоа што е едноставна, а пружа многу големо задоволство.

Оваа поза изгледа како жената да лежи на грбот, со потполно испружена нога и стиснат мускул, додека рацете и се испружени на задниот дел од креветот или на ѕид. Мажот се наоѓа и со неговото тело го покрива телото на партнерката. Но, финтата е во тоа што својот партнер не дава прилика да се ослободите, поради што партнерот мора да вложи повеќе напор и енергија.

На тој начин се постигнува блиска и длабока пенетрација, што и тебе и него ви пружаат максимално чувство на блискост.