Не е во Индија, во Скопје е (снимка)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


„Ко последна 9-ка да е“…„Битно пензионерите беспари да се возат, овој студентов не е битен“ – дел од коментарите.