Не бе, руските камионџии се за две класи побудали од сите останати шофери


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Тие не се само потенцијална закана, тие се реална опасност на патиштата.