Натали Говро – жешка палавка од студената Канада


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Натали Говро е Канаѓанка родена во Торонто, која за себе вели дека отсекогаш имала палав темперамент, а денес својот шармантен немир го канализира низ кариерата на модел.

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

Како свои омилени филмови ги набројува Brides Maids, The Call, Step Brothers и American Gangster. Јаде што ќе стигне, а сепак успева да одржува идеална и витка линија. Сака масажа, добри бакнежи и мажи во елегантни одела. Не сака момци кои не внимаваат на хигиената и кои флертуваат со други девојки.

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on

A photo posted by ? SexyNatG ? (@nataliesng) on