Славни

НАСЛОВНА СО ЕДЕН КУП ПЛАСТИКА: Еве колку се променија Кардашијан последниве 10 години!

Семејството Кардашијан ја прослави десетгодишнината од нивното реално шоу позирајќи за насловната на Холивуд Рипортер во долна облека.

Славното семејство веќе 10 години е секојдневно во медиумите, благодарение на нивното шоу Keeping Up With The Kardashians. Со цел да го одбележат јубилејот, Кардашијан позираа за истиот магазин на кој се појавија и во 2011г.

Овој пат тоа го направија во долна облека, за разлика од минатит пат кога беа во свечено издание.

Но, она што е позабележливо, е тоа колку припадничките на семејството се промениле од првото појавување на ТВ екраните, а ако ги споредиме со постари фотографии, сосема видливо е дека повеќепати биле под нож.

Инаку, во магазинот реалити ѕвездите говорат за нивното шоу, кое ни по 10 години, не им здодеа на луѓето. Всушност пред камерите некои од нив пораснаа, додека со јавноста ги делат и најситните детали од своите лични животи.

Advertisements
To Top