Наседнаа на притисокот од околината и зажалија за тоа (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Лесното подведување под нечие влијание често може да биде не само непријатно, туку и болно. Доказ за тоа се протагонистите од видеото кое ви го пренесуваме.

Екипата потклекнала под притисокот и убедливоста на околината, особено на пријателите, па зажалија за таа нивна слабост. Еве ја урнебесната компилација.