Најзабеганиот дочек и одбројување за Нова Година што сте ги виделе – гарантирано!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Уште при одбројувањето се гледаше колку не им е гајле и колку им е сеедно што доаѓа Нова Година.