Најсмешниот автогол на Европското првенство – како успеа бе, Мартине?

На ова Европско првенство видовме неколку автоголи, но овој на словачкиот голман Мартин Дубравка дефинитивно е без конкуренција.

После шутот топката најпрво удри во пречката, а Дубравка ефективно ја „заби“ во својата мрежа.