Најавно видео за „Вресок 6“ со Џена Ортега


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Новото хорор остварување ќе пристигне во март следната година и од трејлерот се гледа дека ја следи модата на новите хорори.