Над 40.000 туристи на фестивалот на необични костими во Бенидорм, Шпанија


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Шпанскиот град Бенидорм беше преплавен од туристи кои дојдоа да го прослават британскиот ден на „фенси фустани“. Улиците и плажите беа полни со народ бидејќи на забавата дојдоа над 40.000 посетители во необични костими.

И покрај ниските температури, многумина од посетителите беа храбри да се облечат во костими кои ги полуразголуваат. Настанот изобилуваше со разновидни и креативни дизајни.

21-11-kostimi1 21-11-kostimi2 21-11-kostimi3 21-11-kostimi4 21-11-kostimi5 21-11-kostimi6 21-11-kostimi7 21-11-kostimi8