На пешачки со вирче вода и со цигла во раката – има разлика (снимка)


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Социјален експеримент. Човекот прво стоеше на пешачки на кој има вирче до тротоарот држејќи чадор и мобилен телефон во раката. Секое возило го прскаше. Кога потоа стоеше со цигла наместо со мобилен во раката – имаше разлика кај вниманието на возачите.