Видео

На оваа мечка „ѝ фаќа шепата“

Кога станува збор за храна и уште некој сладок залак плус, мечките често не признаваат препреки и недостапни места.

Доказ за тоа е „бандитската“ акција на оваа мечка, која беше снимена како ја украде хранилката за птици која еден пар ја имаше обесено на врвот од предниот дел од колибата.

Тие на хранилката имаа закачено и ѕвонец кој требаше да ги држи на страна сите други натрапници кои би можеле да ја достигнат хранилката. Но, тоа не важи и за оваа мечка.

Advertisements
To Top