На косата да не се потпира?! (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Типкава е толку флексибилна, што може телото да си го „разглоби“ на равенка со три непознати и повторно да го склопи.