На концерт со ѓердан го погоди Елтон Џон во устата (видео)


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Додека славната музичка икона Елтон Џон свиреше на клавирот, девојка од првите редови, во обид да го импресионира својот идол, со ѓердан го погоди точно во главата.

Во првиот момент пејачот не знаеше што му се случи, а откако сфати дека е удрен со ѓердан по вилицата, ја наведна главата и ги пребројуваше забите.