На француски начин: Ги следи протестите додека има секс на тераса


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Пофранцуски од ова не може да биде. Да се запраша човек дали е реалност или сцена од некој филм на Бертолучи.