Мултифункционална „маса-стол“ со едноставен дизајн


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Веројатно можете да си ја порачате и кај нашите произведувачи да ви ја изработат. Ако не, на интернет сигурно ја има за нарачка.

Дизајнот е доста едноставен, но практичен, поради што ова парче минималистички мебел кое комбинира функција на маса и стол може одлично и дискретно да се вклопи во вашиот дом.