Сообраќајното лудило во Русија трае…и трае (видео)


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Краток опис: Глуперди и простаци зад управувачите по руските патишта. Доказите во видео формат – подолу.