Амбер за World Swimsuit – сексапил и заводливост кои ги полнат зениците


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Модел – Амбер Конахос. Локација – „Риц Карлтон“, Кох Самуи, Тајланд. Останатото треба да го видите.