Вебкафе

Мрднат човек: За едно евро се нафати да рипне во…

Авантурист од Босна и Херцеговина прифати предизвик за нешто повеќе од едно евро и од балкон од височина од два метра скокна во коприви. Неговите другари, откако успеале да го наговорат на тоа, го снимиле „подвигот“.

Дали првичната понуда била повисока или пак причината за прифаќањето на предизвикот е нешто сосема друго, не можеме да кажеме со сигурност.

Јасно е само тоа дека храброто момче не уживаше во својата авантура.

Advertisements
To Top