Моментот кога Порфириј ја призна автокефалноста на Македонската православна црква – Охридска архиепископија (снимка)


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Објавата беше пречекана со громогласен аплауз од присутните верници во храмот и свештените лица.