Видео

Моментот кога камионот со огромна брзина влетува во берлинскиот пазар (видео)

Германски Билд ја има првата снимка на која е фатен моментот кога терористот со камион со голема брзина влетува во божиќниот пазар во Берлин.

Advertisements
To Top