Нобел

Моментално најдобар iPhone не е најновиот, туку најевтиниот

iPhone X е поубав и побрз од сите претходни модели на iPhone кои ги пласираше Apple, но и неспоредливо поскап во однос на сите претходни со цена од илјада долари.

Така, за оние што не можат да си го дозволат, Apple го препорачува својот iPhone SE, којшто освен што е подостапен, е и поиздржлив. Моментно чини 350 долари, а има се што содржи iPhone 6s.

Сепак, доколку iPhone SE е премал за Вашите потреби, тогаш изборот паѓа на 6s, кој исто така е со намалена цена.

To Top