Момче сликаше ЏИНОВСКИ ПАЈАК кој се обидел да влезе во неговата соба (ФОТО)


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Повеќето луѓе имаат страв од пајаци, па дури и оние најмалите. Меѓутоа, прашање е како би реагирале пред очи да им се појави ваков инсект.

Сликата е поставена од Pomohomo 82, кој покрај фотографија стави и натпис: „Добар ден другари, ајде да бидеме пријатели“.

Потоа додаде: „Овој голем дечко скокна на прозорот од мојата дневна соба. Направи толкава бука, што не исплаши и мене и мачката“.

Откако некој праша колку пајакот е всушност страшен, Pomohomo 82 одговори: „Неговото тело е големината на мојата дланка, но и натаму има простор да порасне“.

Истакна дека намера да се реши од него, туку дека пајакот може среќно да живее во неговиот двор со големи дрва, каде сигурно ќе јаде други бубачки.