Галерии

Модни дизајни изработени од храна и цвеќиња

Кога секојдневните предмети, намирници, цвеќиња и храна, ќе преминат во мода, се добиваат вакви фантастични модни дизајни. Автор на овие импресивни модни дизајни е Инстаграм корисникот Едгар Артис.

To Top